به گزارش مشرق، علی فصیحیزاده ظهر امروز در یادواره مجاهدین بدون مرز شهدا و جانبازان لشکر فاطمیون با اشاره به سخنان بنیانگذار انقلاب اسلامی که فرمود انقلاب ما انفجار نور بود، اظهار کرد: این نور تابنده نه تنها در ایران بلکه در افغانستان هم تابش داشت و شهدایی که نامشان مشخص نبود روی مزارشان «سرباز خمینی» مینوشتند.
وی ادامه داد: اگر هنگام انقلاب اسلامی ایران، ساواک مردم را به جرم علاقه به امام خمینی (ره) از خانههایشان بیرون میکشید و شکنجه میکرد در افغانستان نیز وضعیتی مشابه وجود داشت و اگر کسی عکس امام(ره) و رساله ایشان را نگهداری میکرد به منزلش هجوم میبردند و اعضای آن خانه را به شهادت میرساندند.
این رزمنده لشکر فاطمیون با بیان اینکه افغانستانیها در طول ۸ سال دفاع مقدس با ایرانیان پیمان برادری بستند و لباس رزم پوشیدند، گفت: افغانستانیها در این دوران همگام با ایرانیان در جبهه با دشمن میجنگیدند و زمانی که طالبان به مردم حمله کرد برادران ایرانی به کمک افغانستانیها آمدند و با طالبان جنگیدند.
فصیحیزاده اضافه کرد: در سال ۹۲ لشکر فاطمیون تشکیل شد و نخستین جایی که از مواضع دشمن مورد حمله قرار دادند محل تولد ابن تیمیه بود.
وی با اشاره به اینکه تیپ فاطمیون در زمان تاسیس از ۲۲ نفر تجاوز نمیکرد، گفت: کسی باور نمی کرد این شمار اندک روزی تبدیل به لشکری خروشان شوند و لرزه بر اندام دشمنان بیندازند.
رزمنده تیپ فاطمیون اضافه کرد: تیپ فاطمیون با درایت و هوشمندی به دنبال فتح لاذقیه در سوریه بود و این لشکر توانست همه منطقه را فتح کند.
وی اضافه کرد: چیزی که موجب پیروزی شاگردان حاج قاسم سلیمانی در نبرد علیه داعش شد سلاح و استفاده از رزمایشهای خاص نبود بلکه ایمان و تقوا به عنوان بهترین سلاح در دست لشکریان اسلام بود که دشمن را نابود کرد.
فصیحیزاده ادامه داد: دو سال پیش رزمندگان فاطمیون چند نفر از اعضای داعش را اسیر کردند و چنان رفتارهای انسانی با آنان داشتند که برخی از آنان شیعه شدند و نام خود را عوض کردند و یکی از آنان نیز در تیپ فاطمیون در مقابله با دشمن به شهادت رسید که وی را حر لشکر نامیدند.
وی افزود: رفتار خوب تیپ فاطمیون موجب شد تا بین مردم محبوب شوند و نام آنان بر سر زبانها جاری شد تا جایی که برای انجام عملیاتهای مختلف درخواست میشد از لشکر فاطمیون در آن عملیاتها شرکت کنند.